Weboldal készítés fitneszipari szakembereknek

Értékesítésre optimalizált weboldal készítés

Weboldal készítés A-Z-ig, fitneszipari szakértőknek, automatizálási és ügyfélszerzési folyamatokkal, Done for you jelleggel.
Weboldal készítés

Mit nyújt neked egy profi weboldal?

Versenyelőnyt

Csupán azzal, hogy látható vagy online, az a piacon hatalmas versenyelőnyt jelent számodra. Amikor a potenciális érdeklődők szakembert keresnek, akkor téged fognak megtalálni először, és a jól kialakított vásárlói útvonal megkönnyíti, hogy az érdeklődők kliensekké váljanak.

Időt takarít meg

Egyszerűbbé válik a veled való kapcsolatfelvétel, és nem kell többé telefonon egyezkedni. A kliens bármikor, önállóan tud hozzád időpontot foglalni. Az ajánlataid igényesen tudod prezentálni, így nem kell újra és újra elmagyarázni, hogy mivel is foglalkozol.

Hitelességet épít
A szakmai cikkek, a munkád részletes bemutatása, a rólad írt pozitív értékelések mind-mind a hitelességed építik, mindezt egy helyen. Így az érdeklődők könnyebben döntenek úgy, hogy számukra te leszel a tökéletes választás.

Az eredményes weboldal összetevői

Szolgáltatás leírása ikon
Szolgáltatás leírása
Igényesen mutathatod be a szolgáltatásodat, így nem kell minden kliensnek az elejéről elmagyarázni a munkádat.
Időpontfoglaló rendszer ikon
Időpontfoglaló rendszer
A szabad időpontjaid közül az ügyfeleid egyszerűen tudnak foglalni hozzád időpontot egy konzultációra vagy edzésre.
Vélemények gyűjtése ikon
Vélemények gyűjtése
Igényesen jelenítheted meg az elégedett klienseid pozitív véleményeit, ami legjobban támasztja alá a vállalkozásod hitelességét.
Weboldal gyorsaság ikon
Weboldal gyorsaság
Kulcsfontosságú a minőségi tárhely, a sebességre optimalizált oldal, mivel a látogatók 40%-a elhagyja az oldalt, ha a betöltődés több mint 3 másodperc.
Reszponzivitás ikon
Mobilra optimalizált
A legjobb felhasználói élmény érdekében úgy készül a weboldalad, hogy minden eszközön és különböző képernyőméreten is jól fog kinézni.
Weboldal biztonság ikon
Weboldal biztonság
Az oldaladra egy sor olyan biztonsági megoldás kerül beépítésre, amelyek megfékezik hogy, az oldalad feltörjék és ellopják az adataid.

A teljes ügyfélszerzési folyamat kialakítása

Az első látogatótól egészen a számlázásig.
Weboldal készítés

Első lépésben elkészítem a profi weboldalad és beépítem a nélkülözhetetlen automatizmusokat amik a későbbiekben támogatják a munkád.

Automatizált időpontfoglalás és utánkövetés

Az ismétlődő adminisztrációs feladatokat célszerű automatizálni. Jelentős mennyiségű időt takaríthatsz meg automatizált időpontfoglalással, véleménykéréssel és számlázással.

Érdeklődők szerzése a fizetős ajánlatokra
Az ajánlataid a keresési és közösségi média platformokon célzottan jutnak el a potenciális klienseidhez kattintásalapú (pay per click) hirdetések segítségével.

Weboldal készítés árak

Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben a konzultáció után egyedi árajánlatot fogsz kapni tőlem.
Standard
249.900 Ft-tól

Modern, kulcsarakész honlap készítés 4 hét alatt.

All-in
279.900 Ft-tól

Modern, kulcsarakész honlap készítés 4 hét alatt, extrákkal.

A gombra kattintva időpontot tudsz foglalni egy felfedező konzultációra ahol egyeztetni tudjuk a részleteket. A konzultáció teljes mértékben költség és kötelezettségmentes.
Weboldal készítési bónuszok

Bónuszok 143.500 Ft értékben

Prémium szoftverek
A legjobb prémium bővítményeket használom az oldalad építéséhez. Ezeket az eszközöket nem kell neked megvásárolnod mert 1 évig ingyen biztosítom számodra.
~ 110.000 Ft értékben
Ajándék karbantartás
Ne vállalj felesleges rizikót, spórolj pénzt és mentális terhelést ami a karbantartással jár ezért a projekt végén ajándékba kapsz tőlem 2 hónap karbantartási szolgáltatást.
~ 30.000 Ft értékben
Tárhely kedvezmény

Az első éves tárhely díjából 25% kedvezményt kapsz amennyiben az általam javasolt tárhelyszolgáltatónál fizetsz elő.

~ 3.500 Ft értékben

Ügyfél visszajelzés

“Először is abszolút szimpátia volt. A közös munka pedig egy nagyon pozitív élmény. Segítőkész, támogató, pontos, megbízható, bármikor bármivel felkereshettük! Csodaszép weboldalt készített. Szívből ajánljuk."
Milkovics Beatrix
⭐⭐⭐⭐⭐
Karafa Dávid
Kivel fogsz dolgozni?

Karafa Dávid

Segítek neked a teljes online jelenléted felépítésében és segítek folyamatosan és kiszámíthatóan bővíteni az ügyfélköröd.
Weboldal készítés lépései

Hogyan zajlik az együttműködés?

01.

Foglalj le egy időpontot
Válassz egy neked tetsző időpontot, utána emailben megkapod a szükséges infókat és egy kérdőívet, amit a beszélgetés előtt kérlek tölts ki.

02.

Konzultáció
Az első konzultáció során átbeszéljük a vállalkozásod működését és az igényeid alapján elkészítem az egyedi árajánlatot.

03.

Kivitelezés
Az árajánlat elfogadása és a szerződés megkötése után elkezdem a weboldal tervezését és fejlesztését a megbeszéltek szerint. Ezalatt több alkalommal is konzultálunk hogy a végeredménnyel elégedett lehess.

04.

Átadás-élesítés
Az oldalad éles. A betanítást követően pedig megkapsz minden jogosultságot az új oldaladhoz és a hozzá tartozó szoftverekhez.

05.

Havidíjas együttműködés
Lehetőséged van a továbbiakban is együtt dolgozni velem. A szolgáltatásaim kifejezetten a szakértő vállalkozásod igényeinek kiszolgálására lett tervezve.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül a weboldal készítés?
Az ár nagyban függ a weboldal bonyolultságától és a funkcióktól amire szükséged van. Ezért szükséges egy előzetes igényfelmérés, hogy felelősségteljesen, a lehető legtöbb információ birtokában tudjak árajánlatot adni.
Ezzel szinte minimálisra csökkenthetőek a kellemetlen meglepetések és megvéd téged a projekt közben felmerülő extra költségektől.
Mennyi ideig tart a weboldal készítés folyamata?
Egy átlagos projekt általában 30 munkanap, a bonyolultabb projekteknél az elkészítési idő az extra funkciókkal arányosan növekedhet. A pontos elkészítési idő az árajánlatban fog szerepelni. A weboldal készítési folyamatot jelentősen gyorsíthatod ha a munkához szükséges anyagokat gyorsan és pontosan átadod nekem. Érdemes még a projekt kezdete előtt összegyűjteni, hogy milyen anyagokat szeretnél felhasználni a honlapodon.
Hogyan tudok ajánlatot kérni tőled?
Az ajánlatadáshoz szükség van egy előzetes igényfelmérésre, hogy felelősségteljesen, a lehető legtöbb információ birtokában tudjak árajánlatot adni a weboldal készítésre, ezért elsőként kérlek foglalj időpontot egy felfedező konzultációra.
Fizethetek részletekben?
Igen. A fizetés alapvetően két részletben zajlik, egy a projekt elején és egy a végén átadáskor. Ez könnyebbség neked, hiszen nem egy összegben terheli meg a vállalkozásod költségvetését, másrészt így mindketten elkötelezettek leszünk a projekt mellett, így minimális az esélye, hogy elakad a projekt.
Milyen funkciókkal fog rendelkezni a weboldalam?
Az igényeidtől függ alapvetően, de legnagyobb értéket az időpontfoglaló rendszer, analitika, hírlevél feliratkozási űrlap és az igényfelmérő kérdőívek adják. Összegyűjtöttem neked a leggyakoribb funkciókat a weboldal készítési csomagoknál amit feljebb megtekinthetsz.
Tudom majd én is szerkeszteni? Bővíthető lesz később?
Igen. Az átadás után, ha van rá igény megtanítom hogyan tudod kezelni az oldalad. Ugyan a weboldal készítés minden részletét nem tudom megtanítani mert több szakmával is összefüggésben van, de az alapvető tartalomfeltöltést megtanítom lépésről-lépésre.
Ha viszont nem szeretnéd a drága idődet az oldalad naprakészen tartásával tölteni és inkább kiszerveznéd, akkor ebben is a rendelkezésedre állok.
Domain és tárhely választásban tudsz segíteni?
Igen. Fontos a jó tárhelyszolgáltató, hiszen ez a sarokpontja a weboldaladnak. Ezért ha az általam javasolt tárhelyen épül a weboldalad, akkor garantálható a biztonság és folyamatos rendelkezésre állás.
Tudunk személyesen találkozni?
Nem szükséges. A konzultációk Google Meet-en zajlanak így az otthon kényelméből könnyedén elérhetjük egymást és nem kell rengeteg időt az utazással tölteni.
Csak fitneszipari szakembereknek készítesz weboldalt?

Elsősorban a fitnesziparhoz kapcsolódó vállalkozásokkal dolgozom. Természetesen ha más területen dolgozol és szimpatikusnak találsz engem, akkor is keress bátran, egy kérdést mindenképpen megér. 🙂 A fő profilomtól eltérő projekteken is szívesen dolgozom, de ez függ a kapacitásomtól ezért mindenképpen írj nekem.

Nagyon gyorsan szükségem van egy új honlapra. Így is vállalod?
Ez függ az aktuális kapacitásomtól ezért erről mindenképpen szükséges egyeztetni. Azzal tisztában kell lenned, ha 2 hétnél előbb van szükséged weboldalra akkor azt nem tudom vállalni, mert összecsapott munkát nem adok ki a kezeim közül.

Dolgozzunk együtt a vállalkozásodon!

Ingyenes 60 perces konzultáció ahol átbeszéljük a vállalkozásod működését és felmérjük az igényeidet. A konzultáció teljes mértékben kötelezettségmentes.