Hirdetéskezelés - Karbantartás - Optimalizálás - Garanciával

Fitneszipari hirdetéskezelés és karbantartás

Segítek az ügyfélszerzésben, kezelem a hirdetéseid, megcsinálom neked szükséges havi karbantartási munkákat, optimalizálom az oldalad, hogy neked már csak a klienseidre kelljen fókuszálnod.
Havidíjas hirdetéskezelés és wordpress karbantartás

Ügyfélszerzés és hirdetéskezelés

Jól célozható fizetett hirdetésekkel (PPC) kiszámítható módon tudsz új ügyfeleket szerezni a legnagyobb megtérülés mellett, hónapról-hónapra. Beállítom neked a megbeszélt marketingeszközeidet, elkészítem és kezelem a hirdetéseid.
Facebook hirdetések ikon
Facebook hirdetések
A leginkább kiszámítható módszer hogy új érdeklődőket szerezz. Különböző célzási lehetőségekkel olyan embereknek jelennek meg az ajánlataid akik még nem is hallottak rólad.
Google hirdetések ikon
Google Ads hirdetések
A célcsoportod már egy konkrét problématudattal indít keresést és nekik tudod költséghatékonyan megjeleníteni az ajánlataid, ami megoldást jelent a problémáikra.
Email marketing ikon
Email marketing
Szakértőként a listaépítéssel lehetőséged van, hogy kapcsolatot építs a közönségeddel, az ajánlataid eljuttasd hozzájuk és izgalmas tartalmakat mutass nekik, ami bizonyítja, hogy érdemes a munkáddal foglalkozniuk.
Havi konzultáció ikon
Havi konzultáció
Folyamatos támogatást kapsz tőlem, lehetőséged van megvitatni az ötleteidet, kérdéseket feltenni és átbeszélni a vállalkozásoddal kapcsolatos fejlesztéseket, heti max 1 óra elfoglaltsággal.
Nincs teendőd vele ikon
Nincs teendőd vele
Átvállalom helyetted, nem kell aggódnod azon hogy kell valamit helyesen beállítani, esetleg elrontottál-e valamit. Napi szinten figyelem a hirdetéseid, hogy minden megfelelően működjön.
Havi riport ikon
Havi riport
Minden hónapban kapsz tőlem egy könnyen érthető riportot, ami megmutatja, hogy mennyit költöttünk hirdetésekre és milyen eredményeket értünk el.
Garancia

Ügyfélszerzési garancia

Abban az esetben, ha az általam alkalmazott marketing megoldásokkal, 30 napon belül egyetlen új klienst sem szerzek, akkor a hirdetéskezelési szolgáltatás havidíjának 100%-át visszatérítem.

Weboldal karbantartás

Rendszeresen felmerülnek karbantartási munkák, amiket szükséges elvégezni. Igen, akkor is működik az oldal ha nincs karbantartva, viszont egy idő után elavulttá válik, lelassul, esetleg fel is törik. A helyreállítás költségesebb, mint a folyamatos karbantartás.
A havidíjas karbantartási szolgáltatásaim kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy az oldalad működtetésével ne legyen teendőd és az oldalad mindig naprakész és biztonságos legyen.
Heti frissítések ikon
Heti frissítések
Az oldalad biztonságos módon, rendszeresen frissítem, hogy megfelelően működjön és védve legyen a támadásoktól.
Biztonsági mentések ikon
Biztonsági mentések
Bármi történhet az oldaladdal vagy a szerverrel, ezért folyamatos biztonsági mentés készül róla, így utána könnyen visszaállítható az eredeti állapotába, veszteség nélkül.
Leállásfigyelés ikon
Leállásfigyelés
Az oldalad működése folyamatos ellenőrzés alatt van, így értesülök róla, ha leáll az oldal és azonnal intézkedek. Ez megóv téged a bevételkieséstől.
Módosítások a weboldalon ikon
Módosítások a weboldalon
Amennyiben frissítenéd a tartalmaid, cikkeket írsz, képeket, szövegeket töltenél fel, esetleg kisebb ráncfelvarrásokat végeznél el az oldalon.
Nincs teendőd vele ikon
Nincs teendőd vele
Átvállalom helyetted, rengeteg mentális terhet spórolsz vele ha nem kell a karbantartással foglalkoznod és nem kell aggódnod azon hogy az oldalad mindig naprakész legyen.
Havi konzultáció ikon
Havi konzultáció
Folyamatos támogatást kapsz tőlem, lehetőséged van kérdéseket feltenni és átbeszélni a vállalkozásoddal kapcsolatos fejlesztéseket.
Garancia

Weboldal karbantartási garancia

Az oldalad elkészülte után, amennyiben engem bízol meg a karbantartással, addig amíg én felügyelem az oldalad, élethosszig tartó garanciát vállalok rá.
Hirdetéskezelés és karbantartás

Havidíjas szolgáltatásaim

A hirdetéskezelési szolgáltatásra minden esetben konzultáció után egyedi árajánlatot fogsz kapni tőlem.
Ultimate
90.000 Ft / hó-tól
Kezelem a hirdetéseid és minőségi látogatókat hozok az oldaladra.
Pro
30.000 Ft / hó
Karbantartás csomag extra támogatással és szolgáltatásokkal.
Basic
15.000 Ft / hó
Alap WordPress karbantartás csomag, hogy ne vállalj feleslegesen rizikót.
A gombra kattintva időpontot tudsz foglalni egy felfedező konzultációra ahol egyeztetni tudjuk a részleteket. A konzultáció teljes mértékben költség és kötelezettségmentes.

Dolgozzunk együtt a vállalkozásodon!

Ingyenes 60 perces konzultáció ahol átbeszéljük a vállalkozásod működését és felmérjük az igényeidet. A konzultáció teljes mértékben kötelezettségmentes.
Karafa Dávid
Kivel fogsz dolgozni?

Karafa Dávid

Teljeskörű online marketing szolgáltatást végzek fitnesz szakembereknek és tanácsadóknak.

Az online jelenléted felépítésétől az ügyfélszerzésig.

Segítek folyamatosan és kiszámíthatóan bővíteni az ügyfélköröd.

Leveszem a terhet a válladról és neked már csak azzal kell foglalkozni amihez a legjobban értesz.